De Unique Zero Supply Approach van CLEVER Token garandeert

De Unique Zero Supply Approach van CLEVER Token garandeert de renteopbrengst

Bitcoin was een innovatieve doorbraak in de technologie, die de blokketenrevolutie, een wereld van gedecentraliseerde protocollen en de crypto-munten die ze aandrijven, teweegbracht. Maar de allereerste cryptokunst was in wezen een proof of concept – een bewijs van wat de activaklasse in staat is. En net als bij de vroege vormen van het internet daarvoor was er tijd nodig voor de juiste ontwikkelaars om de kracht van de technologie te benutten en te leren om grensverleggende netwerken te bouwen.

Die sprong gebeurt op dit moment in cryptokringen en blokkades, en heeft geleid tot de opkomst van nieuwe systemen die efficiënter en duurzamer zijn, gebouwd met een lange termijn strategie a Bitcoin Trader om consequent interesse te wekken bij de houders van penningen. Met het debuut van de CLEVER crypto token vindt een „gigantische sprong“ plaats – daarom is CLVA het niet te missen crypto-project voor de komende 34 jaar, volgens de 888-cyclus-uitdaging.
CLEVER DEFI, de CLVA-token, en de 888-cyclusuitdaging

CLEVER DEFI, een pionier op het gebied van crypto-protocollen die zijn ontworpen voor positieve rendementen, heeft het innovatieve CLEVER Token (CLVA) gedebiteerd, dat gebruik maakt van slimme contracten om te zorgen voor regelmatige rentebetalingen die worden uitbetaald met geplande, 14-daagse intervallen die cycli worden genoemd. Het harde gecodeerde protocol begint met een nulinitialevering, waarbij de CLEVER token gebruikersbasis direct vanaf de grond wordt opgebouwd, beginnend met de „minting periode“, die in minder dan twee maanden begint.

Het treffend genoemde project is een gedecentraliseerd financieel protocol (DeFi) dat de groei van een robuust ecosysteem aanmoedigt door middel van „automatische rentebetalingen“ aan alle CLVA-ficheshouders. Tot 11% samengestelde rente wordt tweewekelijks betaald over een totaal van 888 cycli, wat een regelmatig rendement oplevert voor 34,15 jaar.

In tegenstelling tot andere penningen heeft het CLEVER DEFI-team zelf geen voorraad en ontvangt in plaats daarvan een deel van de netwerkkosten die bestemd zijn voor transparante toewijzing aan marketing, onderzoek en ontwikkeling, en algemeen onderhoud van het binnenkort bloeiende ecosysteem.

CLEVER ontwerp achter het CLVA Token’s Guaranteed Interest Model

Tijdens de minting fase, die de eerste 30 dagen duurt, kunnen gebruikers ETH via het CLEVER ERC20 smart contract gebruiken om te munten en CLVA crypto token te ontvangen. Het protocol – dat gebruik maakt van een Decentralized Distribution Mechanism (DDM) – beëindigt de functionaliteit van de mijnfase na 30 dagen. Degenen die het vroegst ETH inruilen voor CLVA hebben toegang tot het best mogelijke tarief. De tarieven stijgen met de dag om de vroegste adoptanten te belonen.

Van daaruit wordt het one-of-a-kind rentecyclus protocol van de CLEVER crypto token in werking gesteld en beloont CLVA crypto token houders met terugkerende rentebetalingen om de twee weken gedurende meer dan 30 jaar. Het slimme contract is onveranderlijk, waardoor de verwachte en consistente opbrengsten voor de komende jaren gegarandeerd zijn.

De First Annual Interest Earnings (over een periode van 12 maanden) kunnen 15.353 CLVA opleveren uit een initiële investering van 5.000 CLVA, waarbij de samengestelde rente 307% bereikt in cyclus 26.

Door het ontwerp van het Automatic Cycle Schedule en het guaranteed interest model zal CLVA naar verwachting een hoger jaarrendement behalen dan bijna alle andere traditionele beleggingsmethoden.