Fidelity forklarer, hvordan Bitcoin kan vokse til et billion dollar-marked

Fidelity Digital Assets udgav sin Bitcoin Investment Thesis og argumenterede for, hvorfor et billion-dollar BTC-marked ikke er en skør idé.

I tider med pandemi, usikkerhed og risiko er eksponering for nye investeringer mere en nødvendighed snarere end en anbefaling. Ifølge Fidelity, en af ​​de største mæglere i USA, er Bitcoin en fremragende investering for dem, der overvejer at forlade banker og komme ind på markederne.

I oktober 2020 udgav Fidelity Digital Assets, en gren af ​​Fidelity med fokus på kryptomarkederne, en rapport med navnet „Bitcoin Investment Thesis: Bitcoins rolle som en alternativ investering.“ I det analyserer de Bitcoins rolle som en investering, og hvad fremtiden kan bringe for verdens første kryptokurrency.

Og ting ser godt ud – for dem, der er villige til at tage risici.
Hvordan Fidelity ser Bitcoin i dag

For Fidelity tilbyder Bitcoin betydelige fordele i forhold til traditionelle finansielle instrumenter. Faktisk hævder de, at styrken af ​​den oprindelige kryptokurrency ligger i dens lave sammenhæng med ethvert andet aktiv i en investeringsportefølje.

Fidelity sammenlignede Bitcoins præstation med flere investeringer og fandt ud af, at sammenhængen mellem dem er minimal. Dette antyder, at Bitcoin faktisk fungerer som en uafhængig spiller og har sin egen særlige dynamik.

Du kan også lide:

Anthony Pompliano: Bitcoin-pris til $ 100.000 inden december 2021 (eksklusivt Pomp-interview)
Investment Giant Fidelity: Bitcoin er en butik af værdi
Troskab: 36% af institutionelle investorer ejer Bitcoin og andre kryptovalutaer

Dette er godt for investorer. Ifølge Fidelity kunne Bitcoin klassificeres som et alternativt aktiv, der giver hodlers mulighed for at beskytte deres formue ved at udsætte sig for en vare, for hvilken risikoen ikke afhænger af, hvad der sker med andre markeder.

Med andre ord er det en slags pude til en portefølje med diversificerede investeringer.

Fidelity anbefalede en investeringsstrategi på op til 5% af de samlede aktiver i Bitcoin. Folk skal købe eller sælge det, når andelen falder eller stiger. Dette skaber disciplin hos investorer og sikrer Bitcoins rolle som formueforøgelse:

”Overvej en portefølje med en målallokering på 5% bitcoin. Hvis bitcoins tildeling stiger til 10% af porteføljen på grund af dens overskud i forhold til andre aktiver, vil en disciplineret genbalanceringsstrategi diktere salg af bitcoin for at bringe sin allokering tilbage til 5% -målet og bruge midlerne til at øge allokeringen til andre aktivklasser, som er kommet under deres målallokering. Hvis bitcoin underpresterer og falder til 1% af porteføljen, vil investorer købe bitcoin og sælge deres position i andre aktivklasser, der ligger over deres målallokering. En fordel ved genbalancering er, at det tvinger investorer til at have disciplinen til at købe lavt og sælge højt. ”

Hvordan fremtiden for Bitcoin ser ud

Fremtiden ser endnu mere lovende ud i øjnene på dem, der måske læser rapporten. Pengestrømme fra traditionelle investeringer til Bitcoin kan øge prisen og gøre BTC til mainstream-investering i stedet for kun at være et nichemarked.

Fidelity forklarer, at de nuværende forhold kan katalysere denne massive kapitalmigration:

”Hvis bitcoin skulle fange 5% af alternativmarkedet målt af CAIA, ville det svare til en stigende vækst på 670 milliarder dollars i dets markedsstørrelse. Hvis det skulle fange 10%, ville det udvide dets markedsstørrelse med $ 1,3 billioner. ”

I betragtning af at BTC’s udbud er begrænset, og dets inflationsrate er forudbestemt, vil en billion dollar kapitalisering antyde en eksponentiel prisstigning.

Fidelity har netop offentliggjort en rapport, der viser, hvordan TRILLIONER dollars kunne strømme ind i #Bitcoin i løbet af de næste par år.

En anden kritisk faktor at overveje er, at flere og flere institutionelle investorer bliver involveret i Bitcoin efterhånden som tiden går. Dette ville være godt for markederne, da det ville fjerne nogle forudfattede ideer, hvilket ville give den gennemsnitlige bruger større sikkerhed, når han investerer i mere noget mere rentabelt end de fastforrentede værdipapirer og produkter med lav volatilitet, der findes i dag.

Og i betragtning af at dette firma har mere end 3,3 milliarder dollars under ledelse, kan det være godt at lytte til, hvad de har at sige.