Spekulationer om PayPal og Venmo, der tilbyder muligheder for at købe og sælge bitcoin, spreder sig som en ild. PayPal-repræsentanter afslog at kommentere.

For nylig har spekulationer antydet, at finansielle tech-giganter PayPal og Venmo ser på at tilføje muligheden for at købe og sælge cryptocurrency på deres platforme.

Hvis det er sandt, giver funktionen kunder mulighed for at købe Bitcoin Loophole og andre altcoins direkte fra deres online konto. Dette vil altid hjælpe med at fremskynde mainstream-vedtagelsen af ​​cryptocurrencies.

Denne spekulation stammer fra Coindesk . De rapporterede, at tre individuelle kilder informerede dem om, at PayPal og Venmo planlægger at tilbyde direkte salg af cryptocurrency til deres brugere.

”Min forståelse er, at de vil tillade køb og salg af crypto direkte fra PayPal og Venmo,” sagde en af ​​tre navngivne kilder.

Da han blev anmodet om kommentar, sagde en PayPal-repræsentant dog: “PayPal kommenterer ikke rygter eller spekulation.”

PayPal skiftende holdning til crypto

Det nye initiativ viser, at betalingsbehandlingsgigantens interesse i digital valuta muligvis ændrer sig. Tidligere har virksomhedens ledelse vist mistillid til cryptocurrency.

Bill Harris, administrerende direktør og især medstifter har været kritisk over for digitale tokens. I en 2018- artikel til Vox erklærede han Bitcoin som den største fidus i historien. Han udråbte også cryptocururrency-pumpe- og dump-ordninger. Han argumenterede for, at Bitcoin overhovedet ikke har nogen værdi og undlader at kvalificere sig som et betalingsmiddel.

Endvidere sagde Harris, at digital valuta kun er så værdifuld, som folk beslutter og er underordnet fiat-valutaer. Derudover opfordrede han Securities and Exchange Commission til at ‚beskytte‘ investorer mod det, han kaldte falske ordninger.

På trods af kritik fra den tidligere administrerende direktør har PayPal været involveret i cryptocurrency-branchen i et stykke tid. Virksomheden har været i partnerskab med Coinbase i årevis. I 2016 blev det annonceret, at Coinbase ville tilføje support til PayPal-betalinger.

I 2018 tog PayPal det et hak højere ved at give Coinbase-brugere mulighed for at trække deres tegnebogssaldo direkte til deres PayPal-konti. Disse overførsler var øjeblikkelig og havde ingen gebyrer tilknyttet.

Derudover udsendte PayPal tre nye jobåbninger for Blockchain Research Engineers den 7. marts 2020. Dette antyder, at firmaet er klar til at gå i dybden i blockchain-pladsen.

Tech-giganter, der tilbyder kryptotjenester

Det er værd at bemærke, at flere finansielle teknologiselskaber for nylig har vovet sig ind i kryptotjenester. Blandt dem er London-baserede Revolut, som begyndte at tilbyde krypto til brugere i 2017 efter at have samarbejdet med Bitstamp, i øjeblikket er platformen værdsat til 5,5 milliarder dollars.

Derudover er der Robinhood , en fintech-app, der i øjeblikket brændstof for den nylige retailboom inden for handel med aktier. Det tilbød først krypto i februar 2018. Jack Dorsey’s Square rullede ud Bitcoin-køb i sin Cash App i midten af ​​2018. Navnlig har Cash App efter sigende 306 millioner dollars i Bitcoin-indtægter i sin seneste indtægtsrapport.

Nyheden om PayPal og Venmo, der potentielt understøtter cryptocurrency-køb og -salg, antændte en hel storm af interaktion på en række kryptomedier. Populære YouTuber, Ivan på Tech , bemærkede, at PayPal’s vedtagelse kunne føre til et massivt rally, når støvet sætter sig. En anden måde at se på det er, at PayPal og Venmo ikke gør cryptocurrency-industrien en fordel, så meget som de får med tiden.

Von admin